Translations

2024

UEFA Euro 2024 – Hivatalos kézikönyv

Az UEFA EURO 2024TM Hivatalos kézikönyv az európai labdarúgás legnagyobb eseményének nélkülözhetetlen kísérője.

Ismerd meg a több mint 60 éves torna emlékezetes pillanatait, valamint a 2024-es statisztikákat, helyszíneket és tényeket az egyes csapatokról! Tudj meg mindent a jövőbeli esélyekről és a sztárjátékosokról – köztük Szoboszlai Dominikről!

Az eredményekkel kiegészíthető mérkőzésbeosztással pedig nyomon követheted a bajnokság előrehaladását is.

Pages: 128

2022

A Köztársaság fénykora: A bátorság próbája

A klónok háborúja, a Birodalom és az Első Rend előtt a jedik fényt visznek a galaxis minden szegletébe.

Vernestra Rwoh már tizenöt évesen jedi lovaggá vált, de az első küldetése inkább tűnik bébiszitterkedésnek. Egy önjelölt feltalálógyerekre, Avon Starrosra kell vigyáznia egy luxushajó fedélzetén, amely a csodálatos Csillagfény Jelzőállomás felé tart.

A békésnek induló utazás hamarosan sorsfordító katasztrófává válik, amikor rejtélyes robbanások rázzák meg a hajót. Egy kis csapat – Avon, J-6 nevű droidja, Vernestra, Imri, a jedi padavan és Honesty, egy diplomata fia – még épp időben elmenekül egy űrsiklóval, ám a kommunikációs műszerek nem működnek, és készleteik is fogytán vannak. Egy közeli holdon lelnek menedékre, ahol számtalan ismeretlen veszély leselkedik rájuk…

Pages: 252

2021

UEFA EURO 2020 – Hivatalos kézikönyv

Az UEFA által szervezett 16. Európa-bajnokság, az EURO 2020, minden szurkolót közelebb hoz a profi futball legjobbjaihoz. Az UEFA EURO 2020: Hivatalos kézikönyv segítségével megismerheted a 16. Európa-bajnokság minden részletét. Olvass el mindent az elmúlt, több mint 60 év legemlékezetesebb pillanatairól, a sorozat lebonyolításának menetéről! Tudj meg többet a részt vevő válogatottak történetéről, eddigi teljesítményükről, valamint arról, mit terveznek kedvenc válogatott csapataid a jövőben! Az eredményekkel kiegészíthető mérkőzésbeosztás mellett a tények, statisztikák és érdekességek az UEFA EURO 2020: Hivatalos kézikönyvet minden szurkoló kötelező kellékévé teszik. Készülj velünk a kontinens legnagyobb fociünnepére!

Pages: 128 (32 pages translated by Bence Földi)

2021

UEFA EURO 2020 – Foglalkoztatókönyv

Éld át az egyik legnagyobb labdarúgó-Európa-bajnokságot, közben pedig alkoss is! Eljött a kreativitás ideje! Ebben az izgalmas foglalkoztatóban labirintusok, színezők, kvízek, pontösszekötők és más találékony játékok várnak minden oldalon. Kalandozz Skillzyvel, a bajnokság kabalájával, és vezesd a meccsek eredményét a könyv végén lévő táblázatban!

Pages: 32

2019

Hogyan ne légy ewokeledel – És egyéb tippek túléléshez

Felrobbanó szuperfegyverek, sithek, mérgező ételek és mérges lények… A Star Wars világában rengeteg veszély leselkedik rád. Tudod, mit kell tenned, ha elfognak a rohamosztagosok? És ha lekapcsol egy fejvadász, esetleg elfog pár ellenséges buckalakó? Túlélnéd a kesseli fűszerbányákat? Nem? Sejtettük, ezért összeszedtünk pár könnyen alkalmazható tippet a menedéképítés mikéntjétől a kényszerleszállás megfelelő módján át a divatbalesetek elkerüléséig, hogy könnyebb legyen a dolgod a messzi-messzi galaxisban.

Pages: 127

2019

Star Wars – Galaktikus kalandok – Mesegyűjtemény

Indulj új kalandra ezzel a Star Wars-mesegyűjteménnyel, amely a Baljós árnyaktól Az utolsó jedikig tizennyolc összegyűjtött, eddig ismeretlen történettel mutatja be a messzi-messzi galaxis sokszínű világát!

Pages: 304

2019

Star Wars – Fajok enciklopédiája – Útmutató a galaxis élőlényeihez

Vukik, wampák, bithek és banthák – ebben az enciklopédiában mindent megtalálsz, amit tudni érdemes a Star Wars univerzumának megannyi élőlényéről. Tudj meg mindent a kultúrájukról, a történelmükről és az egyes példányok legendás tetteiről.

Pages: 160

2018

Star Wars – Solo – Hangmodulos könyv

Réges-régen… volt idő, amikor a fiatalember, akit Hannak hívtak, nem is hallott a Millennium Falconról. De ez nem maradt így sokáig! A messzi-messzi galaxison átívelő kalandjai során Solo olyan barátokat és ellenségeket szerzett, akik meghatározták a sorsát. 7 izgalmas Star Wars-hangmodullal! Ismerd meg a Solo: Egy Star Wars-történet idegen lényeit, szereplőit és járműveit!

Pages: 12

2018

Star Wars – Az utolsó jedik – Hangmodulos könyv

Fedezd fel a Star Wars VIII.: Az utolsó jedik világát! Csatlakozz Rey, Luke, Csubi és R2-D2 galaxison átívelő kalandjához! Tartsd magad távol Kylo Rentől és az Első Rendtől Leia, Poe, Finn és Rose társaságában, és hallgasd meg a Star Wars-filmek hét különböző hangeffektjét, miközben átléped a hiperűrsebességet!

Pages: 12

Design a site like this with WordPress.com
Get started